Jeg blev inspireret til dette oplæg på baggrund af Stine Bremsens besøg i Go morgen Danmark  i morges.

Stine Bramsen fortæller i dag om den sladder og de følelser, der opstod i forbindelse med hendes søns ulykke for to år…

Slået op af Go'morgen og Go'aften DanmarkTorsdag den 31. maj 2018

Stine Bramsen er en super sanger, mor og kvinde. Hun fortalt om en svær tid som mor, som har givet hende inspiraton til hendes  nyeste sang Don´t Judge Me. Det er en super fed sang jeg er fan af den 🙂

Stine oplevede det vi alle frygter hendes søn kom til skade pga. et øjebliks uopmærksomhed, han faldt ud af vinduet, en hver mors mareridt. Oven i hatten oplevede hun fordømmende kommentar på de sociale medier, da hun havde delt historien online.

Vi forsøger alle at være super mødre og gør alt hvad vi kan for at forhindre ulykker, men nogen gange sker ulykker bare alligevel og ja vi ville ønske vi kunne skrue tiden tilbage og ændre tingene så ulykken ikke var sket. Når ulykken sker forsøge man at rejse sig og komme igennem dem selv om det er hammer svært, hatten af for Stines åbenhed omkring ulykkes med hendes søn.

Vi skal sgu lære at bevare den gode tone online, har du ikke noget pænt/konstruktivt at sige så lær være med at kommenter på det, tænk efter om du ville sige det samme hvis du sad face to face med vedkommende.

Stine du er en super mor og sanger, tak for endnu en god sang og fordi du tør i tale sætte de svære ting i livet.

https://www.instagram.com/stories/stinebramsen/

Hilsen

En mor og fan.