Vesterbro er virkelig et sted jeg føler mig hjemme på trods af jeg er en sønderjyde fra en lille flække. Jeg har nu boet på Vesterbro i 8 år og føler jeg kender mit Vesterbro godt og alligevel bliver jeg aldrig færdig med, at finde nye sider af Vesterbro.

Vesterbro er et gammelt kvarter, men i nye klæder. Kvarteret udvikler sig løbende der bygges, og der kommer nye butikker/cafeer you name it, området står ikke stille og sådan har det altid været og det elsker jeg dét for. Samtidig er der bevaret en masse gamle områder som netop giver Vesterbro charme. Vesterbro er også et mangfoldigt kvarter på godt og ondt. Vesterbro er også et område med tæt til natur som jeg virkelig elsker. Det er fantastiske gå/ cykle en tur i Søndermarken, Enghaveparken( dog under renovering), Vestrekirkegård. Så er der også kort til steder med vand så som Sydhavnen, islandsbrygge, Sluseholmen og søerne. Yderligere er der alle de små grønne byrum, sønderboulevard, skydebanen, enghaveplads osv.
Jeg oplever bedst byen på gåben pt. traver jeg meget rundt med barnevognen hvor jeg tidligere cyklede meget,
jeg oplever at jeg ser mere af kvarteret og alle dens herligheder. Min opfordring til dig er at gå en tur i byen i ny og næ hvis du er typen der ellers altid tager cyklen du vil på den måde opleve nye sider af f.es Vesterbro.
Jeg er nybagt mor på barsel med mit første barn og har fået tid og lyst til, at lave en blog om Vesterbros byliv samt om mad, livsstil og familie.

Jeg er ny som blogger og håber du vil tager godt i mod min blog og finder noget interessant. Jeg er åben for konstruktive kommentarer.

Dette er vesterbromor