Jeg er som de fleste kvinder interesseret i mode, dog ikke så meget at min blog kun skal handle om det.

Mode for mig handler om at følge tidens trends og tendenser på min måde og på mit budget. Min stil er klassisk med tvist af det rå, sporty eller feminine. Moden for mig handler også om at vælge det der føles godt at have på, det som passer til min figur og til situationen/lejligheden.

På bloggen vil jeg løbende skrive om mode på forskelligvis når der er noget nyt og spændende der fanger mig som jeg vil dele med jer.

It is a wild thing…

Dyreprint er in på alt og overalt.

Jeg holder mig selv til tøj og et par ballerinasko so far.

 

Ny kimono -Home made

Jeg  har syet den fineste kimono med hjælp fra min super dygtige svigermor.

Jeg elskede vores rejse til Afrika for nu snart 4 år siden, den var fuld af så mange gode oplevelser. Den bedste souvenir jeg tog med hjem var nogle forskellige afrikanske stoffer. Jeg har blandt andet fået syet sofapuder, nederdel og nu en kimono af de stoffer jeg tog med hjem.

Jeg glæder mig til at lufte den 🙂

Endnu et par nye sandaler

Jeg har købt nye trave sandaler, der bliver jo gået meget med barnevognen og det er sommer i Danmark jubi.

Det har ellers været Ecco og lignende jeg har haft som trave sandaler, men nu vil jeg prøve noget mere let i designet og stadig comfi.

Jeg er endt med disse fra Tamaris købt hos Skoringen.

Jeg har en sko fetich

Jeg elsker sko, kommer nok fra jeg havde ungdomsjob i en skobutik. Sko er praktiske og er uundværlig accessories de kan ændre et outfit 100%. Pt. bliver det mest til de praktiske da jeg går meget med barnevognen. Jeg troede ikke jeg var Birkenstock typen, men jo det er sket. Jeg er dog faldet for et par købt i Hamborg og i en billiger udgave og lidt andet design. De er høje bagtil, skønt når man er en dværg 🙂 De findes i alle mærker og butikker og er så in pt. køb et par nu det er jo sommer.

-Ok taget før det blev sommer 🙂