Jeg og min kæreste er livsnyder og har før vi blev forældre elsket at spise ude i ny og næ på gode restauranter eller hente take away.

Nu da vi er blevet forældre har vi valgt at fortsætte med det og jeg vil her på min blog dele vores oplevelser med jer løbende.

Dyvig Badehotel i Sønderjylland på Nord Als.

Det er vigtigt som forældre at få både alenetid, og partid, Vi fik Moster til at passe Blop mens vi brugte gaven og opholdet på Dyvig Badehotel.

Vi ankom lørdag eftermiddag og fik et fint værelse med rigtig fin og gennemført indretning i barookstil og med havudsigt. Vi følte vi var trådt ind i serien Badehotellet. Vi fik kaffe i en af de mange fine stuer på hotellet og med lækker kage til, der kunne vælges mellem flere slags næsten som et sønderjyskkagebord.

Der næst gik vi en kort tur, i området, den blev kort grundet vådt og blæsende vejr.

Aftens menu var på 4 retter med vin. Vi fik virkelig lækker mad i gourmetklasse.

Morgenmaden var en super lækker buffet med sønderjyske pøler, frisk bagte croissant og alt muligt andet godt.

Det er et ophold vi varmt kan anbefale på et boutique hotel i særklasse på landet, på det smukke Als.

Anmeldelse: Øl og Brød

Jeg var ude og spise en lækker frokost med en veninde og hun anbefalede Øl og Brød som drives af Mikkeller og den er nævnt i Michelin guiden. (https://guide.michelin.com/dk/ol-brod/restaurant)

Det var en super oplevelse virkelig lækkert og god service. Prisen var også helt i orden. Jeg kan klart anbefale den.

Vi fik 5 stykker smørrebrød og blev virkelig mætte. Sammen sætningen var nytænkende og lækkert. Det var tydeligt der var tænkt over sammensætningen af råvare og at det var kvalitetsråvare der var brugt.

Navn: Øl og Brød

Adresse. Viktoriagade 6, 1655 København

Fem store stjerne fra mig *****

 

Anmeldelse: Tivoli Food Hall

Jeg var ude  og spise med en veninde efter en biograftur og vi smuttede i Tivoli Food Hall. Smagsmæssigt er der lidt for en hver at vælge imellem. Vi endte hos Kung Fu og fik go mad. Stilen er uformel, utraditionel og nutidig mad inspireret af det japanske/asiatiske gadekøkken. De havde travlt med var hurtige med maden og god service.

Tivoli Food Hall som sådan virker lyst og dejligt, men lidt fyldt en fredag aften. Der mangler flere områder man kan side i uden det er ved en bestemt restaurant.

 

Anmeldelse: Bang og Jensen

Altid et dejligt besøg. Bang og Jensen ligger i mit kvarter, Vesterbro, og der er altid hyggeligt og god stemning.

God musik, drinks og mad hvis man ønsker det. Samt rigtig god service.

Anmeldelse: Gorms i Magstræde

Gorms Pizza i Magstræde er den oprindelige restaurant i kæden.

Virkelig gode pizzaer, som var vente tiden vær, som var der selv på en tirsdag aften kl 20.00.

Pizzaerne var som med tynd sprød bund som italiener lave dem så drømte mig tilbage til Italien.

Fyldet var lækkert og det kunne smages at der var gode råvarer.

Jeg fi et godt glas rødvin til, man kan jo næsten ikke andet.

Lokalerne er små akustikken kan være lidt udfordret og man sidder tæt.

Fin service og et sted jeg vil besøge igen. Husk at bestille bord hvis i er mere end 2 og især i weekenderne.

https://www.gormspizza.dk

 

Anmeldelse: Cafe Sweet Surrender

 

Super hyggelig og afslappet cafe på Dybbølsgade. Fint udvalg af cafe mad og god betjening. Cafeen er virkelig indrettet for børnefamilier eller forældre på barsle. Se mere her www.http://sweetsurrender.dk de laver også aktiviteter så førstehjælpskursus.                                       Helt klart et sted jeg vil komme igen 🙂

Anmeldelse: Restaurant G

Vi kunne fornylig fejre 10 år sammen min kæreste og jeg, det skulle naturligvis fejres med en middag ude. Vi havde bestilt bor på en ny lokal restaurant, Restaurant G på Ny Carlsberg vej.  Konceptet er enkelt og fint.Du kan vælge mellem 3 retter for 275,- eller 5 retter for 425,-. Du kan få vin pr. glas. Vi fik 3 retter og med vin pr. glas til, du kan naturligvis også få en flaske. De havde ikke noget menukort på maden og var ikke helt de retter der står på hjemmesiden, men lignende menuen fra hjemmesiden, så det havde ikke nogen betydning. Tjeneren leverede god service.

Vi fik ens forretter, kammuslinger det var en velsmagende og fin forret , dog ikke noget prangende. Der blev serveret brød til det var rigtig lækkert brød ala focaccia.Hovedretten var oksemørbrad rigtig mørt, velsmagende og lækkert tilbehør. Desserten valgte vi forskelligt jeg valgte bagt brie den var lækker. Kæresten valgte koldskål den var frisk og med hindbær.

Vi kan varmt anbefale Restaurant G, bestil bord i forvejen lokalt er ikke så stort.