Min guide til den gode barsel

– Nyd den du får den ikke igen

Gode råd:

  • Du kan ikke nå alt, vær realistisk omkring hvad du vil nå hver dag, så du får den gode barsel. Accepter at der er dage hvor du ikke når en skid, fordi du stirret på din guldklump, guldklumpen ikke vil andet en hænge på mor, eller have din opmærksomhed konstant.
  • Nyd de dage du når det du gerne vil
  • Prioriter det du vil for dig selv, vil du gerne op og træne så gør det, også selv om du så ikke når andet den dag. Accepter du evt. bruger længere tid på at komme ud af døren og der hen end egentlig træning nogle dage.
  • Prioriter hvad du vil lave med baby, vil du gerne til babysvømning eller rytmik
  • Afstem med din partner hvad dine og jeres forventninger er til barsel. Skal du være husmor eller mor ? tag snakken og tøv ikke med at bed om rengøringskone så du f.eks. får mere tid med guldklumpen hvis det er det rigtige for dig(jer).

Hvad har jeg prioriteret ?
Jeg har prioriteret at gå til babysvømning da vi som forældre er glade for vand og jeg havde hørt det var en god ting at lave med Blop. Blop og jeg har været glade for det. Den første gang tænkte jeg dog uha sikke meget tid der bruges før og efter turen i svømmebassinet men det er det hele vær.

Jeg har hele tiden haft behov for at komme ud og bevæge mig og har derfor lavet forskellig træning. Blop har sovet godt fra start så jeg har også haft overskud til det. Jeg har tabt mig efter fødslen, så det er fedt at få strammet kroppen op. Træning giver mig også mere energi.

Lavet en blog har jeg også gjort, ja du har nok fanget at denne blog er opstået efter jeg er blevet mor.

 

Jeg vil meget gerne høre hvad du har prioriteret i din barsel, skriv gerne en kommentar 🙂

                                                                                        Husmor, Multitasking, Kvinde