Jeg er nybagt mor til Blop som er mit og min kærestes første barn. Jeg vil her løbende skrive lidt om min oplevelse med at være 1. gangs forældre.

På siden vil jeg skrive lidt om følgende:

  • Hvordan Blop trives.
  • Hvilke udfordringer jeg/vi møder som forældre.
  • Alt det gode ved at være forældre

Jeg vil skrive lidt på siden her også vil der løbende komme indlæg om ting jeg oplever og vil dele med jer.

Status på Blop 1 år

Shit man hvor blev det 1 år af !!!

Ja så er han sgu fyldt 1 år sikke tiden den flyver. Blop er fortsat en glad og mild dreng. Han spiser godt og en del på egen hånd. Vi har afskaffet hans ”godnat bajer” den sidste sutteflaske. I starten prøvede vi med banan og yoghurt det blev han ikke mæt nok af. SÅ nu er det lidt øllebrød før han skal sove.

Blop fik sin første tand kort før jul. Vi mærkede ikke store til det, det eneste var lidt mere savl. Han har ikke været den første til at få tænder af børnene i mødre gruppen. Min sundhedsplejerske ord var de kommer når de kommer, jo jo men Blop nåede altså at fylde 1 år, andre før dem allerede når de er omkring 5 måneder.

Han er begyndt at kravle på og rejser sig op ved stort set alt og vil gerne gå bag sin gå vogn nu. Eller stikke af med vores sofabord, det er ikke så tungt så det kan han skubbe og bruge som gå vogn. Jeg er sikker på han går inden påske.

Blop er meget nysgerrig og en lille pille finger. Han begynder også at have mere karakter og temperament. Jeg bliver dybt for elsket i ham når jeg begynder at lave et klodsetårn og han lyser af begejstring og bare ikke kan vente med at vælte tårnet. Det er fedt at lege og hygge os sammen. Han er nu også god til at lege på egen hånd.

Han er fortsat en vandhund og vi vil forsøge at tage ham med i svømmehallen af og til. Vi har dog pt. Valgt ikke at tilmelde os endnu et babysvømnings hold. Vi vil gerne have han er tryg ved vand og tidligt lærer at svømme. Vi elsker selv at være i og på vandet.

Vi er virkelig glade for Blop´s vuggestue og han trives der. Det virker som om bemandingen er god og personalet har det godt og det smitter af på børnene og deres kreativitet til at lave en masse gode ting med børnene. I december pyntede de juletræ hver morgen, der et godt motorisk. De er gode til at dele børnene op i små gruppe samt at lave noget alle sammen.

 Vi ser frem tid det kommende år og jeg vil løbende komme med en lille status.

 

 

smartcapture